ŞANLIURFA / SURUÇ - Yönlü Ortaokulu

Şbt

BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) Kapsamından Teknofest projesi hazrılıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Yönlü ilk -orta okulu veli ziyaretlerimizden kareler . Şanlıurfa Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde yapılmakta olan BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştiirme Projesi ) kapsamında Öğretmenlerimiz tüm kademelerdeki öğrencilerimizin velilerini ziyaret ederek öğrencilerimizin genel akademik durumu hakkında bilgi verdi .

Şbt

Dönem sonu faaliyet haftasından kermes etkinliklerinden kareler...

Cumhuriyetin 100. Yılında okul bahçesinde yaptığımız etkinlik

Görsel sanatlar dersimizden kareler